Transformerolie og desinfektionsmidler i gennemført kvalitet

Du kan finde transformerolie, desinfektionsmidler foruden en lang række andre varer her hos ZET-CHEMIE Danmark. Vi lægger vægt på at være en foretrukken samarbejdspartner til metalindustrien og markedsfører således produkter i høj kvalitet til alle behov i produktionen. Har du brug for et desinfektionsmiddel, transformerolie eller et andet olieprodukt til metalindustrien, kan du finde det her på vores hjemmeside eller kontakte os, så vejleder vi dig omkring produktet og tager imod din bestilling.

Læs mere her på siden om:

  • Hvordan transformerolien sikrer den mest optimale produktion
  • Hvordan vi sælger specialprodukter som fx desinfektionsmidler
  • Vores tyske leverandører

 

God transformerolie sikrer optimal drift

En transformer har brug for den rigtige olie for at fungere optimalt og holde så lang tid som muligt. Hos ZET-CHEMIE Danmark kan du købe transformerolie, som er lavet i Tyskland af erfarne og kvalitetsbevidste producenter. Hermed kan du sørge for den mest optimale produktion i maskinerne. Samtidig er det vigtigt at skifte olien i en transformer, da en ældre transformerolie kan trænge til at blive renset. Det individuelle behov og hvor ofte, den skal skiftes, afhænger dog helt af, hvilken type transformer der er tale om. Spørg os hvis du er i tvivl, så kan vi vejlede dig.

 

Find desinfektionsmidler hos os til dit behov

Skal du bruge desinfektionsmidler til din produktion eller drift? ZET-CHEMIE Danmark leverer også specialprodukter som desinfektionsmidler til brug i industrien. Med desinfektionsmidler som passer til det respektive behov, kan du opnå den nødvendige hygiejne og den korrekte håndtering, produktion, drift, transport eller hvad, det måtte dreje sig om.

Du kan se en oversigt over alle vores specialprodukter her på hjemmesiden under vores produktprogram. Er du klar til at bestille, kan du lave en ordrebestilling online eller få tilsendt et tilbud på de produkter, du ønsker. Du finder formularerne i vestremenuen.

 

Få transformerolie eller desinfektionsmidler fra anerkendte producenter

Uanset om du bestiller specialprodukter som desinfektionsmidler, transformerolie eller andre typer olie og smøremidler, garanterer ZET-CHEMIE Danmark for kvaliteten. Vi sælger produkter fra Wisura Mineralölwerk GmbH i Bremen, der har eksisteret siden 1911 og derved har opnået stor erfaring og ekspertise. Ydermere markedsfører vi produkter fra en anden kvalitetsproducent; nemlig ZET-Chemie GmbH i Ehingen. 

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, kan du udfylde vores online formularer eller kontakte os på telefon 73 50 70 20 eller mail: info@zet.dk