Find skæreolie, maskinolie og andre smøremidler til din produktion

Du kan finde skæreolie, forskellige former for maskinolie såvel som andre industrismøremidler her hos ZET-CHEMIE Danmark. Vi markedsfører olier fra Tysklands førende producenter, der er lavet til industrismøring og metalbearbejdning. Vi har to leverandører af forskellige olier: Wisura Mineralölwerk GmbH i Bremen samt ZET-Chemie GmbH i Ehingen. Det er erfarne udviklere og producenter af smøremidler til metalindustrien samt bl.a. korrosionsbeskyttelsesolier og affedtningsmidler.

Læs mere her på siden om:

  • Vores skæreolier og de tyske producenter
  • Vores store udvalg af olier med bl.a. maskinolie

 

Få skæreolie i gedigen, tysk kvalitet

Køber du din skæreolie hos ZET-CHEMIE Danmark, er du sikret en høj kvalitet. Vores tyske producenter, Wisura Mineralölwerk og ZET-Chemie, benytter udelukkende de bedste basisolier samt kemiske og mineralske additiver, som er nøje afstemt. Vi har selv laboratorier, hvor vi løbende tager kontrolprøver i forhold til såvel råmaterialer som produktionen og den færdige olie. På denne måde kan vi på bedste vis stå inde for kvaliteten og sikkerheden omkring skæreolierne og de øvrige produkter, du kan købe hos os.

Skæreolie er også kendt som boreolie, hvilket typisk er en emulsion af smøremiddel, eksempelvis mineralsk olie og vand, men det kan også forekomme at være andre væsker. Boreolie virker som kølemiddel for boret, mens det arbejder. Samtidig kan denne olietype også fungere som smøremiddel mellem borespånerne og boret. Derudover bliver borespånerne skyllet bort.

Du kan fx finde vores skæreolie AKAFIL under menupunktet Bearbejdningsolier her på hjemmesiden. Dette er en klorfri skæreolie i høj kvalitet, der er velegnet til de allersværeste spåntagende bearbejdningsprocesser. Det kan fx være gevindrulning og rømning i kulstof, samt højtlegerede Cr-Ni-materialer. Ydermere egner en olie som denne sig godt til hånddosering.

 

Find den rette maskinolie i vores store produktsortiment

Hvilken type maskine, funktion eller arbejdsproces har du brug for olie til? Der findes mange typer af maskinolier alt efter den specifikke anvendelse. Her på hjemmesiden kan du fx kigge under kategorierne Bearbejdningsolier og Industrismøremidler, hvor du kan finde forskellige typer olier. På denne måde kan du også finde frem til en maskinolie eller anden form for smøreolie, som passer til den aktuelle funktion, du leder efter.

Det kan fx være universalolie, langhulsboreolie, finstansningsolie, termostabil hærdeolie, stanse- og trækolie, specialsmøremiddel, syntetisk specialolie eller et andet af vores produkter.

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, kan du udfylde vores online formularer eller kontakte os på telefon 73 50 70 20 eller mail: info@zet.dk