Få dækket dine behov med den rette hydraulikolie og kompressorolie

Hos ZET-CHEMIE Danmark fører vi et bredt program inden for industrismøremidler som bl.a. kompressorolie og hydraulikolie. Vi er din kompetente samarbejdspartner i metalindustrien, idet vi markedsfører olie- og forskellige smøringsmidler fra førende tyske producenter i branchen. Alle vores produkter gennemgår løbende en streng kvalitetskontrol på vores egne laboratorier, så vi kan garantere, at vores olier har en høj standard.

Læs mere her på siden om:

  • Vores forskellige hydraulikolier
  • Vores kompressorolie og hvordan alle vores produkter er i høj, tysk kvalitet

 

Vælg en hydraulikolie til dit behov

Fælles for olier til smøring af hydraulik er, at de er letflydende, så de nemt kan blive pumpet rundt i de hydrauliske systemer. Herunder findes der forskellige variationer, så olietyperne er specificerede til forskellige former for brug. Uanset hvilket behov du har for hydraulikolier til maskiner inden for metalindustrien, kan du finde en velegnet olietype her hos ZET-CHEMIE Danmark. Du kan vælge mellem flere forskellige:

Type HLP DIN 51 524/2 - HLP-serien leveres fra ISO VG 2 til 150. Denne olie til hydraulik anvender man som trykoverføringsmedium i hydrauliske systemer samt til at smørelejer og gear. Olien opfylder kravene for smøreolier CLP DIN 51 517/3.

Type HLP-D DIN 51 524/2 - HLP-D-serien bliver leveret fra ISO VG 5 til 150. Dette er en detergerende hydraulikolie, som særligt har rensende og korrosionsbeskyttende egenskaber. Den er fx velegnet til værktøjsmaskiner med vandblandbare køle-smøremidler, som kommer ind i hydrauliksystemet.

Type HVC DIN 51 524/3 - Denne serie bliver leveret fra ISO VG 22 til 150. Du kan anvende den i hydrauliske systemer, som skal arbejde udenfor under lave - eller måske kraftigt varierende temperaturer. Olien hører til de såkaldte VI-hydraulikolier, og et produkt som dette har et højt viskositetsindeks.

 

Kompressorolie i høj kvalitet

Du kan investere i kompressorolien Type VDL DIN 51 505 her gennem WISURA Olieprodukter. Dette er en kompressorolie, som har fantastisk oxidationsbeskyttelse, termisk kan tåle en høj belastning og har meget begrænset tendens til dannelse af aflejringer i kompressoren.

Vores kompressorolie såvel som hydraulikolie og andre produkter er i højeste kvalitet. Vi markedsfører kvalitetsolier fra de tyske producenter Wisura Mineralölwerk GmbH samt ZET-Chemie GMbH. Wisura Mineralölwerk har siden 1911 udviklet og produceret smøremidler til metalindustrien, mens ZET-Chemie producerer vandblandbare køle-smøremidler, affedtningsmidler og korrosionsbeskyttelsesolier.

 

Kontakt os omkring dit valg af hydraulik- eller kompressorolie

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, kan du udfylde vores online formularer eller kontakte os på telefon 73 50 70 20 eller mail: info@zet.dk