Smøremidler i høj kvalitet til metalindustrien

Er du interesseret i de bedste produkter inden for industrismøring? ZET-CHEMIE Danmark er en stabil og kvalitetsbevidst samarbejdspartner til metalindustrien, når det gælder køle-smøremidler, smøremidler og andre typer af smøreprodukter i den metalbearbejdende industri. Hos ZET-CHEMIE Danmark markedsfører vi tyske kvalitetsprodukter fra Wisura Mineralölwerk GmbH i Bremen samt ZET-Chemie GmbH i Baden Württemberg.

 

Få sikkerhed med køle-smøremidler i uovertruffen kvalitet

De smøremidler, vi markedsfører, er kendetegnet ved høj kvalitet - ikke mindst på baggrund af en lang erfaring. Producenten Wisura GmbH i Tyskland har udviklet, produceret og markedsført smøremidler siden 1911. Fælles for både Wisura GmbH og ZET-Chemie GmbH er, at de kun anvender udsøgte basisolier og afstemte kemiske og mineralske additiver fra anerkendte producenter. Der bliver altid taget hensyn til markedets tekniske-, sikkerheds- og miljømæssig krav, som hurtig skifter. Derfor kan Wisura Olieprodukter i dag tilbyde en række køle-smøremidler, som er frie for borsyre og formaldehyd, hvorfor de ikke skal faremærkes. 

Vore leverandørers egne laboratorier fører løbende kontrol med råstofferne, produktionen og de færdige kølesmøremidler for at sikre, at du som kunde hos os altid er garanteret den højeste sikkerhed og kvalitet. Vore konsulenter udtager emulsionsprøver fra maskinerne hos vore kunder. Disse bliver analyseret og en rapport med bemærkninger og eventuelle foranstaltninger bliver sendt tilbage til kunden, hvorefter vore konsulenter følger op. 

 

Stort udvalg af køle-smøremidler og hjælpemidler

Her på hjemmesiden får du et overblik over alle de kølesmøremidler, som vi markedsfører hos ZET-CHEMIE Danmark. Vores produktprogram dækker alt fra de specielle køle-smøremidler over de universale produkter til de højt additiverede kølesmøremidler for den aller sværeste bearbejdning i de vanskeligste materialer. Udover de mineralolieholdige produkter kan vi tilbyde syntetiske kølesmøremidler til både slibe- og spåntagende opgaver. Disse er biostabile, skumfattige og mineraloliefrie.

Tjek hele vort udvalg og find det kølesmøremiddel, som passer til netop din produktion.

Ydermere forhandler vi hjælpemidler som fx:

* Skumdæmpningsmidler

* Systemrensemidler

* Baktericid

* Fungicid

* Antifosfin

 

Vort udvalg af smøremidler til industrien

Inden for industrismøremidler kan vi ligeledes tilbyde produkter, som kan løse alle dine smøreopgaver. Vælg fx mellem flere typer af hydraulikolier, og desuden kan vi levere:

  • Industrigearolier
  • Spindelolier
  • Vangeolier
  • Kompressorolier
  • Smørefedter
  • Specialiteter

 

Kontakt os omkring smøremidler eller hvis du bare har et spørgsmål

Er der noget, du er i tvivl om, står vi gerne til rådighed med vor ekspertise, og vi rådgiver dig gerne om smøring af dine maskiner samt valg af smøremidler til dine bearbejdninger. Vi holder til i Vojens, og du kan fange os på telefon 73 50 70 20 eller sende en mail: info@zet.dk.