Kvalitets formolie og gearolier fra Tyskland

Gearolier og bl.a. formolie til industrien kan du finde her hos ZET-CHEMIE Danmark. Vi markedsfører olier og kølesmøremidler fra erfarne, tyske producenter, og vi tester desuden selv løbende produkterne på vores laboratorier. Derfor kan vi stå inde for oliernes høje kvalitet. Det er bl.a. herigennem, at vi kan leve op til vores mål om at være en foretrukken samarbejdspartner til metalindustrien.

Læs mere her på siden om:

  • Vores gearolie, som egner sig til flere anvendelsesområder
  • Formolier og gode råd

 

Gearolier til industri- og snekkegear samt smøring af lejer

Når du leder efter gearolier til din industri, er TYPE CLP DIN 51 517/3 et ideelt valg. Vi markedsfører denne olietype her hos ZET-CHEMIE Danmark. Olien tilhører CLP-serien, som bliver leveret fra ISO VG 46 til 680. Dette er en højtryksgearolie, som du kan bruge i alle lukkede industrigear og snekkegear. Dertil kan du anvende den til at smøre glidelejer, kuglelejer og glideflader. Denne gearolie sikrer en problemfri drift, idet den giver maksimal korrosionsbeskyttelse og trykoptagelsesevne.

Med den rette smøring af dine gear, gør du driften og produktionen så effektiv som mulig. Derfor er det essentielt at finde den rette type olie til den type gear, som du anvender. Er du i tvivl om, hvilken type gearolie, du har brug for, rådgiver vi dig gerne i forhold til olier og et individuelt smøreprogram.

 

Værd at vide om anvendelse af formolie

For at finde formolie, kan du fx kigge under vores bearbejdningsolier i venstremenuen her på hjemmesiden for at se mulighederne. Generelt i forhold til formolier; de kan være baseret på enten mineralske, syntetiske eller vegetabilske olier samt indeholde opløsningsmidler og nogle tilsætningsstoffer. Man klassificerer typisk de mineralske formolier som farlige stoffer, så her gælder visse sikkerhedsforanstaltninger. Der er nemlig en risiko for mere eller mindre alvorlige hudgener, hvis man kommer i kontakt med denne olietype. Olien skal derfor påføres med pensel, kost eller rulle alt efter, hvilken sammenhæng du skal anvende formolien i.

Det er desuden vigtigt at påføre den korrekte mængde ifølge anvisningerne, idet for lidt eller for meget formolie altid påvirker processen eller resultatet. Dertil skal man sørge for, at en eventuel form er tør og ren inden, at olien bliver påført.

 

Find din industriolie hos ZET-CHEMIE Danmark

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, kan du udfylde vores online formularer eller kontakte os på telefon 73 50 70 20 eller mail: info@zet.dk