Vi sælger bl.a. filterpapir og opsamlingsbakker til metalindustrien

Skal du bruge filterpapir eller opsamlingsbakker til industrien? Vi fører et stort produktsortiment inden for de forskellige bearbejdningsprocesser i metalindustrien. Det gælder alt fra olier, fedter, affedtningsmidler og diverse smøremidler til teknisk tilbehør; herunder fx bakker til opsamling af spåner eller væsker. Ud over filterpapir sælger vi fx også filteranlæg og rotationsfiltre. Når du køber dine produkter hos WISURA Olieprodukter, er de kendetegnet ved høj kvalitet, da vi får dem leveret direkte fra kompetente, tyske udviklere og producenter.

Læs mere her på siden om:

  • Opsamlingsbakkerne til produktionsanlægget i metalindustrien
  • Filterpapir til industrien samt andre filtreringsløsninger

 

Opsamlingsbakker til væsker, spåner eller andet

Mangler du bakker til opsamling af diverse spåner og væsker i forbindelse med metalarbejde i industrien? Hos ZET-CHEMIE Danamrk markedsfører vi opsamlingsbakker til diverse bearbejdningsprocesser inden for metalindustrien. Det kan såvel være til opsamling ved processer, hvor der kommer spåner som til opsamling af olier. Eller måske har du også brug for opsamlingsbakker eller spildbakker til korrekt og sikker opbevaring af miljøskadelige væsker.

Der kan være stor forskel på behovet for bakker til opsamling alt efter, hvilket emne der skal opsamles og i hvor stor mængde. Du finder et udsnit af vores sortiment under Tekniske anlæg og tilbehør. Finder du ikke de bakker, du har brug for, skal du blot kontakte os.

 

Filterpapir til industrien

Vil du gerne finde det bedste produkt til filtrering i din produktion? Vi markedsfører filterpapir til diverse maskiner i metalindustrien, der med deres høje standard kan være med til at optimere processerne og produktionen. Vores filtre er fremstillet med kvalitet for øje, så de kan give en høj ydeevne inden for en lang række anvendelsesområder. Det er nemlig essentielt at skabe den rette filtrering og samtidig sikre et optimalt flow.

I tillæg til filterpapir sælger vi bl.a. også filteranlæg og et Mayfran rotationsfilter. Filteranlægget er til både små og store bearbejdningscentre eller slibemaskiner, mens det fuldautomatiske anlæg effektivt renser køle-smøremidlet og forlænger standtiden. Dette reducerer mikroorganismernes levebetingelser.

Rotationsfilteret fra Mayfran renser også køle-smøremidlet og er den nyeste udvikling af et trommelfilter med permanent filter. Det har en høj filterkvalitet, der er helt ned til 15 µm. Med denne løsning behøver du ydermere ikke filterpapir og anlægget kræver generelt minimal vedligeholdelse samtidig med, at det har automatisk rengøring. Der er en lav investering forbundet med dette anlæg, og det reducerer køle-smøremiddelomkostningerne. Dertil opnår du en høj filterkvalitet.

 

Kontakt os - så rådgiver vi dig gerne

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, kan du udfylde vores online formularer eller kontakte os på telefon 73 50 70 20 eller mail: info@zet.dk