Tyskproduceret rustbeskyttelses- og affedtningsmidler til industrien

Skal du købe affedtningsmidler eller plejemidler som fx rustbeskyttelsesprodukter, er ZET-CHEMIE Danmark en kompetent samarbejdspartner. Vi fører et bredt program målrettet til især metalindustrien. Alle vore produkter kommer fra tyske producenter, som står for stabilitet, erfaring og et højt kvalitetsniveau til såvel de anvendte råstoffer som til de færdige smøre-, affedtnings- og plejemidler. Vi sælger således flere typer korrosionsbeskyttelsesolie og affedtningsmidler i absolut topkvalitet.

Læs mere her på siden om:

Vores udvalg af affedtningsmidler til en bred vifte af anvendelsesområder
De rustbeskyttelsesmidler, vi sælger, og de mange kvaliteter.

 

Affedtningsmidler

Er det til gulve, maskiner, værktøj, andre emner eller fx i forbindelse med industrivask, at du har brug for affedtningsmidler? Vi kan præsentere flere forskellige typer midler til affedtning, herunder:

ZET-CLEAN 57, som er et koldaffedtningsmiddel. Det er lugtneutralt såvel som aromafattigt, og det er velegnet til almindelige affedtningsopgaver ved renholdelse af fx værktøj og forskellige emner.

ZET-CLEAN 188 er et universalt og vandblandbart rengøringsmiddel, der er et optimalt valg til affedtning af gulve, maskiner, værktøjer og andre emner. Dertil kan du bruge dette affedtningsmiddel i højtryksrensere, ultralydsbade og dyppebade.

ZET-CLEAN 130/3 er et affedtningsmiddel til industrivaskere. Du kan anvende det ved neddrypning samt i sprøjtebade. Anvender du midlet ved temperaturer over 35° C, bliver der med dette produkt ikke dannet skum. Produktet er særligt egnet til kobber, messing, alle stållegeringer samt letmetaller. Dette middel udmærker sig desuden ved, at det udskiller olien hurtigt.

Alt efter hvor du skal anvende affedtningsmidlerne, kan du derfor vælge det, som matcher dine behov bedst.

 

Anvend den bedste rustbeskyttelse til vedligeholdelse

ZET-CHEMIE Danmark sælger plejemidler, og med disse produkter kan du klare de fleste vedligeholdelsesopgaver. Med plejemidlerne kan du få så godt som alle komponenter til at holde længere, hvilket sparer dig for både udgifter og tid ved driftsstop på grund af defekte maskiner. Desuden kommer driften til at køre mere effektiv, så du kan få en så optimal produktion som mulig.

Produkterne ZET-corr er en række vandfortrængende korrosionsbeskyttelsesolier med en høj penetrationsevne, så de trænger ind og smører og beskytter effektiv mod rust. Desuden har produkterne den fordel, at de er vandfortrængende, som betyder, at emner, som har rester af emulsion eller affedtningsvand, let lader sig rustbeskytte effektivt.

ZET-cor produkterne efterlader en tynd film med lang rustbeskyttelse, der samtidig er let at fjerne før en videre bearbejdning eller håndtering.

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, kan du udfylde vores online formularer eller kontakte os på telefon 73 50 70 20 eller mail: info@zet.dk