Om ZET-CHEMIE Danmark

ZET-CHEMIE Danmark markedsfører tyske kvalitetsolier til metalbearbejdning og industrismøring fra henholdsvis Wisura Mineralölwerk GmbH i Bremen, der siden 1911 har udviklet, produceret og markedsført smøremidler til den metalbearbejdende industri og ZET-Chemie GmbH i Baden-Württemberg, som producerer vandblandbare køle-smøremidler, skæreolier, smøreolier, korrosionsbeskyttelsesolier og affedtningsmidler.

Under hensyntagen til de hurtig skiftende tekniske og miljømæssige markedskrav anvender de to nævnte producenter kun udsøgte basisolier samt afstemte kemiske og mineralske additiver fra anerkendte producenter. Egne laboratorier fører løbende kontrol med råstoffer og produktion samt færdigprodukter for at sikre kunden den højeste kvalitet og sikkerhed. Fremsendte prøver fra kunderne analyseres og analyserapport returneres med bemærkninger og evt. forholdsregler, hvorefter ZET-CHEMIE Danmark følger op.

Udover smøremidler markedsfører ZET-CHEMIE Danmark spåntransportører, centrale filteranlæg samt spånrensningsanlæg fra Mayfran International BV. Doseringsanlæg for minimalsmøring fra Hiessl Schmiertechnik GmbH til smøring ved smal- og bredbånds-bearbejdning. Et stort og alsidig program af anlæg med separations- og centrifugesystemer for vedligehold og pleje af kølesmøremidler markedsføres for MKR GmbH, og for H2O - process water engineering - forhandles vacuum-destillationsanlæg for oparbejdning og genvinding af industriel spildevand.

Med dette koncept er ZET-CHEMIE Danmark i stand til at løse alle metal-industriens problemer omkring produktionsanlægget: Fra smøring af værktøjsmaskinen og bearbejdningsprocessen, over filtrering af køle-smøremidlet - enten ved den enkelte maskine eller som et centralt køle-smøremiddelanlæg - til borttransport og rensning af spåner ved den enkelte maskiner eller som et komplet tilbagepumpningsanlæg af spåner og køle-smøremidler til centralt spånopsamlingsdepot. 

Hermed kan ZET-CHEMIE Danmark leve op til sit formål som:
METALINDUSTRIENS SAMARBEJDSPARTENER.

Salgs- og leveringsbetingelser